INDIJAN VELS: Amerikanac prejak za Lajovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 09:13

INDIJAN VELS: Amerikanac prejak za Lajovića

Bolji je prošao dalje.

Srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u 3. kolo Indijan Velsa, pošto je sa 2:0 (6:3, 6:3) poražen od Amerikanca Frensisa Tijafoa.

Meč je trajao sat vremena i 18 minuta, a zanimljivo je da je Srbin dobio samo jedan, od njihovih šest duelai to još davne 2017. godine.

Tijafo  je bio sjajan na startu meča i poveo je sa 4:1, uz dva oduzeta brejka rivalu.

Vratio je Lajović jedan, smanjo je na 4:3, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ponovo bio nesigiran i dozvolio je Amerikancu da na njegov servis iskoristi treću set loptu i povede sa 1:0.

Lajović je u četvrtom gemu drugog seta spasio jednu brejk loptu, ali sledeći svoj servis je izgubio isti i Amerikanac je imao otoverenput ka trećoj rundi.

Amerikanac će, u narednoj rundi igrati sa Grkom Stefanosom Cicipasom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.