IMA NOVU MAŠINU: Borković jedva čeka da počne sezona (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2018, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMA NOVU "MAŠINU": Borković jedva čeka da počne sezona (FOTO)

Voziće sa brojem 62.

Srpski automobilista Dušan Borković u prvoj sezoni TCR Evropa nastupiće kao vozač tima Target competition u automobilu Hjundai i30n. Borković, koji će i ove godine nositi broj 62, biće u jednom od najuspešnijih timova u TCR takmičenju. Target je sa Stefanom Kominijem 2015. godine bio prvi šampion TCR International serije, a 2016. i 2017. godine prvak TCR Nemačka sa Džošom Filesom.

VN BAHREINA: Ferari u glavnoj ulozi. Fetel pobedio, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Raikonen polomio nogu mehaničaru (VIDEO)

SVI SU STREPELI ZBOG NJEGA: Oglasio se mehaničar Ferarija kome je Raikonen prešao preko noge (FOTO)

- Ovo je ekipa koja zna kako se pobeđuje, ima iskustvo, tradiciju, odlične i konkurentne Hjundai automobile, i verujem da ću uz njihovu pomoć uspeti da ostvarim svoje ambicije u ovoj sezoni. Mogu samo da budem zadovoljan performansama automobila. Ceo paket koji pruža TCR model Hjundai i30N je izvanredan i spreman je za najveće ciljeve. Jedva čekam da počne šampionat, a automobil se uveliko testira - rekao je Borković.

Ove godine vozim Hyundai i30n sa Target Competition timom. Jedva čekam da TCR Evropa sezona počne 💪🏼 I will drive #Hyundai i30n with @TeamTarget team. I can’t wait for #TCREurope season to start @TCR_Series pic.twitter.com/0vBO2UBtzh

— Dusan Borkovic (@DucaBorkovic) April 9, 2018

Dušanove klupske kolege su Švajcarac Kris Ričards, prvak ETC-a iz 2016.godine (Borković bio šampion ETC 2015.godine) i talentovani Ris Bar iz Severne Irske.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.