IMA LI KRAJA: Ponovo se odlaže početak Superlige?

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2023, 13:03

IMA LI KRAJA: Ponovo se odlaže početak Superlige?

Presuđuje Sud za sportsku arbitražu u Lozani (CAS).

Početak Superlige Srbije možda  neće početi ovog vikenda kako je planirano, već može doći drugi put do odlaganja. Naravno sve je ponovo pod znakom pitanja zbog slučaja "Kolubara".

O eventualnom pomeranju starta takmičenja u četvrtak će odlučivati Sud za sportsku arbitražu u Lozani, prenosi "Sportklub".

Advokatski tim Kolubare je poslao žalbu, a iz Lozane je CAS vrlo brzo reagovao i potvrdili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da će po hitnom postupku odlučivati o izbacivanju iz lige pomenutog kluba.

Najkasnije do srede u 16 časova su obe strane dužne da se izjasne o slučaju po kome je Kolubara eliminisana iz Superlige Srbije.

Podsetimo, Kolubara je izbačena na osnovu člana 15. Statuta Zajednice, a prema poslednjem stavu tog člana, koji definiše razloge za prestajanje članstva, navodi se "isključenje člana zbog delovanja protivno odredbama Statuta Zajednice, ili Fudbalskog saveza Srbije".

Nakon njihove žalbe i zasedanja u Lozani, CAS će u četvrtak popodne izneti konačnu odluku povodom ovog kompleksnog slučaja.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kristina, supruga Aleksandra Mitrovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.