IMA KRUPNE PLANOVE: Mateus kupio klub za dva miliona evra

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2023, 14:11

IMA KRUPNE PLANOVE: Mateus kupio klub za dva miliona evra

Iznenađujuća vest.

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Nemačke Lotar Mateus kupio je sa dva saradnika ekipu Akra Lajonsa, koja se takmiči u prvoj ligi Gane, objavio je Bild.

Nemački mediji navode da je tim Akra Lajonsa prodat za oko dva miliona evra.

- Gana je uvek imala veliki potencijal za talente, to se vidi po reprezentaciji. Želimo da dovedemo mlade igrače u Evropu na ozbiljan način i već dobro uvežban. Zato ulažemo i u poligone ovde -rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Mateus za Bild.

Akra se trenutno nalazi na devetom mestu na tabeli Prve lige Gane sa 44 boda tri kraja pre kraja prvenstva.

Mateus (62) je u karijeri igrao za Hercogenaurauh, Borusiju Menhegladbah, Bajern, Inter, ponovo Bajern i Njujork. On je bio trener Rapida iz Beča, Atletiko Paranaense, Makabi Netanju, Partizan, kao i reprezentacije Mađarske i Bugarske.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.