IDE LI ANĆELOTI IZA REŠETAKA? Zatvor? Nevin sam!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 19:35

IDE LI ANĆELOTI IZA REŠETAKA? "Zatvor? Nevin sam!"

Pravda se.

Italijanski stručnjak i trener Reala Karlo Anćeloti izjavio je da je nevin i da je već platio kaznu zbog utaje poreza.

Špansko pokrajinsko tužilaštvo u Madridu zatražilo je u sredu zatvorsku kaznu u trajanju od četiri godine i devet meseci za trenera Reala Karla Anćelotija zbog utaje poreza.

Tamošnji mediji navode da je italijanski trener optužen da je tokom 2014. i 2015. fiskalne godine utajio 1.062.079 evra. On se tereti za dva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poreska krivična dela.

- Zatvor? To je stara priča, a počela je pre osam godina. Tužilaštvo je mislilo da živim tu, što nije bilo tačno. Platio sam već kaznu, nevin sam - izjavio je Anćeloti za španske medije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.