I to se događa, dobio otkaz, ali - gospodski!

Izvor: Sportske.net, 01.Apr.2020, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I to se događa, dobio otkaz, ali - gospodski!

Nema ljutnje.

Kriza zbog pandemije koronavirusa naterala je čelnike zagrebačke Cibone da se zahvale na dosadašnjoj saradnji i stručnom štabu na čelu sa trenerom Ivanom Velićem, ali i drugim zaposlenima u klubu.

Neizvesno je šta će biti i sa igračima, ali nije teško pretpostaviti šta bi moglo da se dogodi.

Ipak, rastanak sa Velićem bi mogao da budesamo privremeni, dok traje pandemija, a da se potom saradnja obnovi. Bar se to može >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zaključiti iz njegove izjave za ''Sportklub''.





''Situacija nije toliko dramatična kako se postavlja, sa klubom smo sve dogovorili pošteno i gospodski.







Nisam želeo da budem teret na leđima kluba, teško je vreme u svetu, pa tako i kod nas, pandemija koronavirusa sve nas je naterala da promislimo o važnim stvarima u životu. S klubom imam odličan odnos i na ovaj način sam želeo pomoći







Tehnički, istina je da sam slobodan trener, rizikovao sam gubitak posla jer sam imao ugovor i za sledeću sezonu, ali verujem u dogovor s ljudima iz kluba i ne sumnjam da će se nastavak saradnje i ostvariti'', objasnio je Velić.

-

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.