I povređeni Kuzmićev prijatelj se probudio iz kome

Izvor: Mondo, 21.Jul.2019, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I povređeni Kuzmićev prijatelj se probudio iz kome

"Ilić diše samostalno i stabilnih je vitalnih parametara", poručili su iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske o stanju prijatelja Ognjena Kuzmića koji je s njim povređen u saobraćajnoj nesreći.

Bogdan Ilić (29) iz Bijeljine, koji je pre sedam dana zajedno sa prijateljem košarkašem Ognjenom Kuzmićem teško povređen u saobraćajnoj nesreći na putu Banjaluka - Prijedor, probuđen je iz indukovane kome, prenose Nezavisne novine.

"Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << rečima dežurnog lekara Klinike za anesteziju i intenzivno lečenje, doktora Dejana Aćića, pacijent je probuđen iz indukovane kome, diše samostalno bez pomoći aparata za mehaničku ventilaciju. Pacijent je trenutno stabilnih vitalnih parametara, i ostaje na daljem praćenju i lečenju na klinici", saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske u Banjaluci.

Ilić je hospitalizovan u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske odmah nakon nesreće, kada je Kuzmić prebačen helikopterom u Beograd.

Kuzmiću je u sredu urađena operacija gornje i donje vilice, koje su bile slomljenje, a onda je dan kasnije probuđen iz indukovane kome u kojoj je bio od nesreće.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.