I posle Suareza, Suarez! Klop spreman da sasluša...

Izvor: Sportske.net, 03.Mar.2019, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I posle Suareza, "Suarez"! Klop spreman da sasluša...

Liverpul bi mogao da se upusti u trku za potpis fudbalera koji nastupa u Španiji.

Liverpul ima već oformljeni zastrašujući trio napred u vidu Manea, Firmina i Salaha.

Međutim, njima takođe treba odmor i zamena ponekad a Klopove rezervne opcije su za sada Divok Origi i Staridž, igrači u koje Klop i nema puno poverenja.

Zato nekadašnji napadač i miljenik "Kopa" savetuje kupovinu kolege iz reprezentacije Urugvaja - Maksija Gomeza.

Urugvajac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je već bio na meti londonskih klubova Vest Hema i Čelsija ali nije došlo do kupovine u januarskom prelaznom roku.

Prema pisanju engeskog Sana, sada je i Liverpul u trci za napadača koji nastupa za Seltu Vigo.

Dvadesetdvogodišnji Urugvajac je odigrao 22 utakmice u Primeri i postigao devet golova za tim iz Viga, a Suarez smatra da bi upravo momak kojeg porede sa njim bio idealna akvizicija za "Redse"

Za Gomeza bi trebalo izdvojiti 50 miliona evra, međutim cena možda bude i veća ako se klubovi iz Londona vrate u trku za njegov potpis.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

KLOP DREŠI KESU: Liverpul DOVODI zvezdu Barselone! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2019

Veliki transfer je na pomolu...Napadač Barselone Luis Suarez, prema pisanju medija u Britaniji, mogao bi da se na leti vrati u Liverpul za koji je igra od 2011. do 2014. godine...Urugvajac je već bio na meti londonskih klubova Vest Hema i Čelsija ali nije došlo do kupovine u januarskom prelaznom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.