Izvor: HotSport.rs, 08.Jul.2015, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I ZVANIČNO: Zlatni Orlić seli se u Primeru!

Štoper novosadske Vojvodine i zlatni Orlić iz Novog Zelanda Srđan Babić novi je član Real Sosijedada.  

Kako je potvrđeno na zvaničnom sajtu baskijskog kluba, Babić je potpisao četvorogodišnji ugovor, a kako ga je Vojvodina još ranije prodala jednom investicionom fondu iz Švajcarske, Novosađani neće zaraditi praktično ništa. 
Na sajtu Real Sosijedada, navodi se da je Babić bio jedan od najzaslužnijih za titulu svetskog prvaka, pošto je odigrao svaki >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << minut na turniru na Novom Zelandu.
Babić je rođen u Banjaluci, u Vojvodinu je došao 2011. kao petnaestogodišnjak, a u svojoj jedinoj sezoni 2014/15 kao senior, odigrao je 32 utakmice u dresu Novosađana.
The post I ZVANIČNO: Zlatni Orlić seli se u Primeru! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Zlatni 'Orlić' protiv Mesija i Ronalda!

Izvor: Sportske.net, 08.Jul.2015

Omladinski reprezentativac Srbije Srđan Babić u sredu je predstavljen kao novi član Real Sosijedada za koji će nastupati u naredne četiri sezone...U istom danu kada je obelodanjeno da će Nemanja Antonov karijeru nastaviti u švajcarskom Grashopersu, još jedan član "novozelanđana" pronašao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.