I VOJVODINA STIGLA U BELGIJU: Lale u pohodu na Standard! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2020, 20:16

I VOJVODINA STIGLA U BELGIJU: "Lale" u pohodu na Standard! (VIDEO)

"Stara dama" priželjkuje iznenađenje.

Fudbaleri Vojvodine doputovali su danas u Lijež na utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa protiv Standarda.

Omonija se, čini se, dosta provlačila u kvalifikacijama za Ligu šampiona i vreme je da strada - večeras (21.00) gostuje Olimpijakosu - kvota na keca je 1,35, a na kombinazziju 1&3+ 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Olimpijakos - Omonija.

Kako se navodi na sajtu novosadskog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kluba, trener Nenad Lalatović poveo je u Lijež igrače: Gorana Vukliša, Nemanju Toromana, Aranđela Stojkovića, Sinišu Saničanina, Mladena Devetaka, Đorđa Đurića, Slavka Bralića, Stefana Đorđevića i Nikolu Andrića.

Sa ekipom su i Vladimir Kovačević, Nikola Drinčić, Ognjen Đuričin, Miodrag Gemović, Dejan Zukić, Petar Bojić, Miljan Vukadinović, Bogdan Mladenović, Novica Maksimović, Nemanja Čović i Momčilo Mrkaić.

Podsetimo, meč Standarda i Vojvodine igra se u četvrtak od 20 časova.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vojvodina odbila 4.000.000 evra od Sitija

Izvor: B92, 23.Sep.2020

Pred utakmicu trećeg kola Lige Evrope trener Vojvodine Nenad Lalatović govorio je i odrugim stvarima...U četvrtak od 20 časova Vojvodina počinje evropske kvalifikacije utakmicom protiv Standarda u Liježu (3. kolo)...Govoreći o utakmici, uspeo je i da prokomentariše odsustvo jednog igrača, konkretno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.