I Realu ozbiljno preti prvi poraz, blickrig greške Milana! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2018, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Realu ozbiljno preti prvi poraz, blickrig "greške" Milana! (video)

Nakon poraza Barselone u šestom kolu, nadomak utakmice bez bodova nalaze se i "Los Blankosi".

U derbiju šestog kola, Sevilja je dočekala Real Madrid na svom "Sančes Pishuanu", gotovo neosvojivoj tvrđavi za "kraljevski" klub.

Da su Andalužani posebno motivisani protiv Reala, jasno je i nakon 20 minuta večerašnjeg duela na stadionu Sevilje, kako je domaćin stigao do dva gola prednosti.

Od samog starta su izabranici Pabla Maćina pokazali veliku želju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << imali su nekoliko dobrih šansi u uvodnim minutima, ali je Kurtoa uspeo da osujeti njihove pokušaje.

Ipak, u 17. minutu, Belgijanac je bio nemoćan, Navas je proigrao portugalskog napadača Andrea Silvu, a ovaj je rutinski matirao golmana Reala za 1:0 i svoj peti gol ove sezone.

Podsetimo, Portugalac je minule sezone etiketiran kao veliki promašaj Milana, pa je ovog leta stigao na pozajmicu u Sevilju, gde igra kao preporođen, a to je još jednom potvrdio samo četiri minuta kasnije.

Kurtoa brani pokušaj Navasa, lopta se odbija do Silve, a ovaj sa ivice kaznenog prostora postiže svoj drugi pogodak na utakmice, šesti ove sezone i sa tim učinkom je trenutno na vrhu liste strelaca.

Podsetimo da je nešto ranije Barselona doživela prvi poraz ove sezone, ali izgleda da će i Real u šestom kolu ostati bez bodova.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sevilja nema milosti - Sančez Pishuan je deveti krug pakla za Real (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 27.Sep.2018, 00:00

„Svi vi, kraljevići, koji dolazite u Sevilju, ostavite nadu u Madridu“. Parafraza jedne od najpoznatijih rečenica iz besmrtnog književnog dela Pakao, Dantea Aligijerija možda najbolje opisije ono što se dešava madridskom Realu kada gostuje Sevilji, a ponovilo se i večeras. Aktuelni prvak Evrope...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.