I PORED PORAZA: Kolaković ima razloga za zadovoljstvo

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 20:43

I PORED PORAZA: Kolaković ima razloga za zadovoljstvo

Nije sve tako crno...

Selektor odbojkaša Srbije Igor Kolaković izjavio je posle meča sa selekcijom SAD, da je ekipa pokazala tvrdu igru i da ga to raduje.

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je od SAD sa 3:1 u setovima (22:25, 25:19, 25:19 i 25:21), u prvom meču na turniru druge sedmice Lige nacija u Roterdamu.

- Najjači protivnik do sada. Pokazali su svoj kvalitet u odbrani i prilikom servisa. Jednostavno ne poklanjaju ni jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poen. U prvom setu smo odigrali sjajno. Posle kao da je ponestalo snage. U ekipi imamo i bolesne igrače, ali to nije opravdanje. Amerika je kvalitetniji tim. Zadovoljan sam nekim delovima igra, uradili smo neke zadatke na kojim smo insistirali od priprema. Igrali smo tvrdo i to me raduje - istakao je Kolaković.

Tehničar nacionalne selekcije Vuk Todorović je kazao da je protivnika danas jednostavno bio bolji.

- Tim Amerike trenutno igra jednu od najboljih odbojki na svetu. Pokazali su svoj kvalitet. Iza nas je dobra utakmica. Imali smo šanse. Nedostatak iskustva je na kraju presudio. Oni su odlično servirali, što mi sa druge strane nismo radili. Možda su nas bolesti malo poremetile, ali ne mogu da budu opravdanje. Amerika je danas bila bolja i zasluženo nas je pobedila - zaključio je Todorović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.