I Mari završio sezonu!

Izvor: N1 televizija, 06.Sep.2017, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Mari završio sezonu!

Britanski teniser Endi Mari izjavio je da se najverovatnije neće takmičiti do kraja godine, zbog povrede kuka koja ga muči protekla dva meseca.

Trenutno drugi teniser sveta imao je problema još pred Vimbldon, na kome je izgubio u četvrtfinalu.

Posle trećeg Gren slema u sezoni, Mari je propustio Masterse u Montrealu i Sinsinatiju, a potom i US Open.

U saopštenju javnosti naveo >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je da će sigurno propustiti naredne turnire u Pekingu i Šangaju.

"Na žalost neću biti u mogućnosti da se takmičim u Pekingu i Šangaju i najverovatnije u Beču i Parizu, koji su poslednja dva turnira u sezoni. Sve to uzrokovano je povredom kuka koja me je mučila poslednjih meseci.

Konsultovao sam se sa brojnim specijalistima poslednjih nedelja, kao i sa mojim timom. Odlučili smo da je ova najbolja reakcija što se tiče moje budućnosti.

Iako je ovo bila frustrirajuća godina na terenu iz mnogih razloga, uveren sam da ću posle ovog produženog perioda odmora i rehabilitacije ponovo biti na vrhunskom nivou i da ću se boriti za Gren slem titule naredne sezone.

Prvi turnir koji ću igrati naredne godine biće Brizbejn, gde ću se ujedno pripremati i za Australijan Open. Radujem se i duelu protiv Rodžera kasnije ove godine za UNICEF.

Imam fantastičan tim, koji radi naporno na tome da mi pomogne da prođem kroz ovaj proces i cenim njihovu podršku, kao i svih mojih navijača u ovom teškom periodu".

Prethodno su sezone zbog povreda završili i Novak Đoković, Stan Vavrinka i Kei Nipšikori.
Pogledaj vesti o: US Open,   Pariz

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I Mari završio sezonu zbog povrede kuka

Izvor: B92, 06.Sep.2017

Britanski teniser Endi Mari danas je saopštio da je najverovatnije završio sezonu zbog povrede kuka...Trenutno svetski broj dva nije igrao još od jula i od Vimbldona, dva dana pred US Open otkazao je učešće i sada je najbliži odluci sličnoj kao Novak Đoković koji je ranije završio sezonu zbog...

Nastavak na B92...

KRAJ - Marej više neće igrati u 2017!

Izvor: Sportske.net, 06.Sep.2017

Baš kao ni Novaka Đokovića, do kraja sezone nećemo gledati ni Endija Mareja...Britanac se danas oglasio na društvenim mrežama i potvrdio da ga gotovo sigurno nće biti na turnirima do kraja tekuće godine...''Pozdrav svima, želim samo da vam saopštim najnovije informacije u vezi moje povrede...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.