I Mančester siti u velikom redu za transfer Jovića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Feb.2019, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Mančester siti u velikom redu za transfer Jovića

Reprezentativac Srbije u fudbalu iz Ajntrahta iz Franfurta Luka Jović odličnim igrama privukao je pažnju i Mančester sitija, prenose britanski mediji.

Prvi strelac nemačke Bundeslige sa 15 golova posle ozbiljnog interesovanja Barselone, Real Madrida, Čelsija i minhenskog Bajerna, dospeo je i na radar menadžer Mančester sitija Pepa Gvardiole.

Bivši fudbaler Crvene zvezde do sada se najviše dovodio u vezu sa prelaskom na Nou Kamp, a španski mediji su preneli >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da je Srbin već dogovorio lične uslove i da je preostalo samo da se klubovi dogovore.

Prethodno, Ajntraht mora da otkupi kompletan ugovor Jovića iz dvogodišnje pozajmice od Benfike, što će sigurno uraditi do leta za samo šest miliona.

Veruje se da će posle toga Ajntraht zaraditi čak 10 puta više zbog velikog interesovanja najbogatijih klubova širom Evrope.

Sa druge strane, Barselona se nada da će ostvariti transfer za 40 miliona evra i tako reši centarfora na duži period, kako bi se Jović dodatno unapredio uz Luisa Suareza.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.