I FMP kompletirao slagalicu, stigao trojac iz Zvezde!

Izvor: Sportske.net, 15.Sep.2017, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I FMP kompletirao slagalicu, stigao trojac iz Zvezde!

Tri košarkaša "crveno-belih" odlaze na kaljenje.

Ekipa FMP-a iz Železnika kompletirala je sastav za narednu sezonu.

Nakon što su ovog leta angažovali ruskog košarkaša Ivana Slutskog, Amerikance Maverika Roana i Majlka Odžoa, kao i naše košarkaša Stefana Pota, Boža Đumića, Nemanju Nenadića i Marka Jeremića, ekipa iz FMP u narednu sezonu ulazi jača i za trojicu košarkaša aktuelnog prvaka Srbije.

Naime, ugovore sa "Panterim" potpisali su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Aleksa Radanov, Boriša Simanić i Petar Rakićević.

Radanov je i minule sezone igrao u Železniku, a Simanić, koji nikako uprkos neospornom talentu nije uspevao da se izbori za veću minutažu u Crvenoj Zvezdi se takođe vraća u redove FMP-a, za koji je nastupao u sezoni 2014/15.

Što se tiče Petra Rakićevića, on je minulog leta stigao u Zvezdu iz Metalca, bio je i velika želja Partizana, ali je na kraju završio na Malom Kalemegdanu.

Nije uspeo da se nametne Dejanu Radonjiću, a izgleda ni Dušanu Alimpijeviću, pa će sada imati priliku da se dokaže u dresu FMP-a.

Novi šef struke Vladimir Jovanović ima sasvim respektabilan sastav, u kojem prema očekivanjima preovladavaju mladi košarkaši, a najiskusniji će ponovo biti Filip Čović, koji je produžio ugovor sa klubom.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.