Humanitarni tiket u podne: U produkciji Ane Stanić...

Izvor: MozzartSport.com, 08.Avg.2016, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarni tiket u podne: U produkciji Ane Stanić...

Eventualni dobitak usmerava za donaciju Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj

U produkciji srpske pop pevačice, kompozitora, ali i filmskog i TV producenta Ane Stanić osvanuo je MOZZARTOV "Humanitarni tiket u podne" za ponedeljak,  8. avgust, sa povećanim ulogom od 10.000 dinara!

Naša poznata pevačica kao prvi par odabrala je poslednju utakmicu iz 17. kola švedske lige. Večeras se sastaju Jurgorden i Geteborg. Klubovi iz Stoholma i Geteborga se ne >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << vole. Tribine će biti pune, očekuje se spektakl, a oba tima će pokušati da izbegnu poraz. Geteborg je četvrti i stremi Evropi, Jurgorden se grčevito bori za opstanak. Sudeći po poslednjim utakmicama gosti su u prednosti, ali…

"Igram iks jer Jurgorden trenutno nema nerešenu utakmicu", ženskom intuicijom vodi se Ana Stanić.

Ambasadorka Mods-a, organizacije za ostvarivanje prava, unapređenje položaja i poboljšanje kvaliteta života dece u Srbiji, kao drugi par odabrala je utakmicu hrvatske lige Lokomotiva Zagreb - Osjek. Domaćin je napravio istorijski uspeh u Evropi pošto je, posle remija bez golova u Zagrebu, pobedio Vorsklu usred Ukrajine sa 2:3 i plasirao se u plej-of Lige Evrope. U nacionalnom šampionatu Osjek bolje stoji na tabeli, posle dve pobede i jednog poraza, dok je Lokomotiva, verovatno koncentrisana na Evropu, uknjižila dva nerešena rezultata.

"Nadam se pobedi Lokomotive i igram jedinicu".

Nekadašnja članica dueta "Mobi Dik" za treći par odabrala je utakmicu iz lige Češke, Slavija Prag - Zlin. Gosti su dobili u prvenstvu, a Slavija je posle remija sa Portugalcima u Ligi Evrope prošla dalje.

"Pokušaću da 10.000 kompanije MOZZART dinara uvećam sa duplom šansom, iks-dva (X2)".

Poznata pevačica koja iza sebe ima šest samostalnih albuma i koja je potencijalni dobitak namenila Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj kao poslednji par odabrala je meč Esbjerg - Orhus. Gosti su izgubili kod kuće, sad im se u tim vraća bitan napadač, ali je jedan igrač otišao sa reprezentacijom u Brazil. Esbjerg je poslednji na tabeli, ali svako, svakog može da pobedi.

"I ovde verujem u goste koji bolje stoje na tabeli, igram ponovo iks, dva (X2)", zaključila je Ana Stanić humanitarni tiket.

Podsetimo, za prva dva meseca ove MOZZARTOVE humanitarne akcije prikupljeno je 238.775 dinara pošto su se kao precizni prognozeri pokazali Marija Sekulović, Čaba Silađi, Saša Ozmo, Slavoljub Srnić, Stefan Birčević i u subotu Bojan Zajić, koji je otvorio nadamo se seriju pogodaka sa uplatom od 10.000 dinara i dobitkom od 82.922 dinara!

Piše: Đurđe Mečanin;

Grafika: Ivana Marković.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.