Izvor: MozzartSport.com, 19.Nov.2020, 12:42

Humanitarni tiket u podne: Radomir Novaković tipuje za lečenje Anike Manić

Mladi čuvar mreže u dresu Inđije iz brazilske Serije A izvlači keca vrednog kvote 2,50

Srbija je na nogama! Ove jeseni, sve je podređeno zdravlju, pa svu toplinu, pažnju i humanost usmeravamo ka životu bez straha od bolesti. Mladi čuvar mreže u dresu Inđije, Radomir Novaković nije izuzetak, s tim što on putem MOZZART rubrike plemenitosti upućuje apel: “Pomozimo maloj Aniki Manić“!

Razumemo ga i podržavamo, ne pominjući aktuelni trenutak >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da ne bi kvarili dobro raspoloženje, nadajući se da će današnji tiket na željenu adresu uspeti da isporuči 197.000 dinara. Pa da vidimo kako se sa tipovanjem snašao mladi fudbaler, rođen pre 20 godina u Menhengladbahu.

Za početak idemo na susret Evrolige, razmatrajući sve aspekte para HIMKI – EFES. Gostujući Efes drži monopol na mečevima para još od oktobra 2018. godine. Međutim, Turci će svakako biti pod utiskom nakon tesnog poraza od Bajerna, što znači da će Himki imati neugodnog rivala nakon pobede nad Zenitom i poraza od Fenera. Naravno, Himki nije neozbiljan, a da ume, pokazao je u VTB ligi kada je u pauzi između dve evropske utakmice savladao CSKA sa 86:78.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Dvojka na Efes”, rekao je čuvar mreže koji je branio za Kikindu, ali boravak u matici nije dugo trajao. Vratio se u Nemačku sa porodicom, gde nije menjao navike. Zaigrao je za Borusiju Mehengladbah gde je pokazao visoke potencijale kao član omladinske škole slavnog kluba.

S njim prelazimo na susret TELSTAR – DORDREHT. Gostujući tim generalno je najgori drugoligaški sastav. Kako bilo, da bilo, ovaj tim ima samo jednu pobedu na ukupno 12 utakmica, pa malo ko s njima igra bez punog zadovoljstva. Kladilački bitna informacija za ovaj tim glasi da je njihova gol razlika trenutno 8:35. Tako stoje stvari, pa Telstar koji je 11. na tabeli može da se nada da će seriju koja broji dva poraza konačno prekinuti.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

„Čista jedinica“...

Jasno je dakle zašto se ovakvim mislima bavi naš današnji gost koji smesta prelazi na utakmicu BAJERN – CSKA. Derbi, važan i težak meč za oba tima, pa tesan rezultat i neizvesna završnica deluju kao neminovnost. Naime, Armejci su od poslednjih pet utakmica u produžecima izgubili jedino od Zvezde, dok je Bajern luksuz poraza sebi priuštio u ne tako blistavom izdanju protiv Real Madrida. Međutim, Bavarce muči tradicija. Četiri puta su igrali kao domaćini protiv CSKA, i svaki put bili poraženi. Isto su prolazili i u gostima što Armejcima puni baterije na maksimum.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

„H1 (5,5), uz pobedu Bajerna i navedeni hendikep”, pokazao je ovim tipom golman veliko fudbalsko znanje, a da je odlučan videlo se kada je imao tek 17 godina, kada je otišao u redove Rode, gde mu je malo falilo da dođe do startera i brani protiv Ajaksa predvođenim Dušanom Tadićem.

Radomir Novaković za sledeći par delegira Kolumbijce kojima s nacionalnim timom baš i ne ide… Ali, nećemo sada o tome, već o susretu DEPORTIVO PEREIRA – INDIPEDIJENTE MEDELJIN. Igraju u vodama Kolumbije, a podjednako im nije išlo u Aperturi, Primere A. Sada je red da se pokažu osmofinalnom okršaju nacionalnog kup takmičenja, a teško da ovde ma ko može da se nazove favoritom. Očekuje se tvrda, egal utakmica, moža i nalik onoj iz septebra kada je bilo 1:1. Uzgred, timovi ovog para redovno igraju GG partije, što sa kladilačke strane nije loše uzeti u obzir.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

„Na golove, 2-4“!

Za kraj, Novaković tipuje na meč VASKO DE GAMA – FORTALEZA. Brazilska Serija A, a Vasko de Gama mora na teren bez pet igrača. Bolest više pulena muči trenera domaćih, što će Fortaleza pokušati da iskoristi. Kako bilo, domaćin je na ivici društva koje konkuriše za Seriju B, a izbegavanje te sudbine za njih je glavna obaveza. Međutim, Fortaleza je u borbi za mesto koje vodi u kvalifikacije za međunarodnu scenu, pa popusta neće biti. Po svim parametrima mogala bi ovo da bude još jedna temperamenta, napeta utakmica para koji se generalno međusobno ne rasipa golovima.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

„Na kraju jedinica, koja vredi kvote 2,50“, zaključio je naš današnji mladi, pa ipak silno perspektivni gost koji je zbog minutaže u Rodi odlučio da se vrati Superligi, te da svoje veštine poveri Inđiji.

Elem, Radomir Novaković zamolio nas je da još jednom ponovimo apel za pomoć maloj Aniki. Svakako, učinili bi to i bez molbe, u stilu MOZZART društveno odgovornog ponašanja u svakoj prilici.

Za Anikin dug i lep život! Budimo humani!

Pomozimo Aniki!

Slanjem SMS poruke: Upišimo 858 i pošaljimo SMS na 3030

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000732571-65

Uplatom na devizni račun: 160600000073290242

IBAN: RS35160600000073290242

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Za kraj, idemo do Republike Srpske, na talasu dobrih vibracija, odnosno do sada 221 prolaznih tiketa plemenitosti na osnovu kojih smo do sada na brojne adrese prosledili tačno 17.103.694 dinara. Poslednji u nizu je Milovan Ćirković čije dobitno tipovanje smo već opisali u jutros objavljenoj rubrici.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Radomir Novaković će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja porodica sa problemom steriliteta „Bebe 1“, Zvornik. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 19,70, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.