Izvor: MozzartSport.com, 14.Jun.2020, 11:34

Humanitarni tiket u podne: Milovan Rajevac tipuje za Hram Vaznesenja gospodnjeg u Čačku

Poznati trener odigrao je dve dvojke, na Plzenj i Galatasaraj

Kao igrač značajan trag ostavio je u Borcu, Crvenoj zvezdi, Vojvodini, Slobodi, Švedskoj i SAD – u. Sa puno uspeha obavljao je trenerski posao u mnogobrojnim ekipama i zemljama. Pomenućemo Borac, Slobodu, Železnik, Zvezdu, Vojvodinu, ali i rad u Alžiru, Kataru, Saudijskoj Arabiji…Ipak, utisak je da je Milovan Rajevac najveći trag ostavio kao selektor Gane koju je doveo u četvrtfinale Mundijala 2010. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << godine. Takođe, pre deset godina i do finala Afričkog kupa nacija. Čačanskom Borcu omogućio je da igra sa slavnim Ajaksom.

Ljubav Gane i Mikija Rajevca je obostrana što se potvrdilo u razgovoru za tamošnji radio.

Naravno, zainteresovan sam, ukoliko mi se pruži prilika, da opet predvodim nacionalni tim Gane. Biće vrlo teško odbiti ponudu zbog mojih osećanja prema ljudima u Gani”, kazao je Rajevac u razgovoru za Kumasi FM.

Poznati trener je dodao da je uživao u produktivnoj dvogodišnjoj čaroliji sa “Crnim zvezdama” u periodu od 2008. do 2010. godine.

Gana je moja druga zemlja i uspeh koji sam postigao i kako sam se osećao ne mogu se uporediti ni sa čim iz moje trenerske karijere. Još uvek imam mnogo prijatelja sa kojima sam u kontaktu. Svi u Fudbalskom savezu Gane (GFA), mediji i moj tehnički tim doprineli su mom uspehu. Bio je to kolektivni uspeh, kazao je Rajevac i prešao na plemenito tipovanje.

Polazna tačka nam je u Češkoj, SIGMA – PLZENJ. Domaći imaju deficit od 27 bodova, ali i trijumf od 2:0 u poslednjoj utakmici. Pre toga Olomouc je izgubio tri utakmice. Plzenj je ubedljiv od sredine maja ima sedam pobeda i remi. Međusobni skor na strani je gostujućeg sastava, 7:5:19, i čak poslednjih 13 mečeva nije prepustio sva tri boda rivalu.

Dvojka”.

Na dobrotvornom tiketu našla se utakmica iz Bundeslige, ŠALKE – LEVERKUZEN. Bajer ima najubedljiviju pobedu od 6:1 i bolji međusobni skor 16:17:24. Domaći desetkovani, iz sredine tabele, izlaze na megdan Leverkuzenu koji ima 18 bodova više. Nakon četiri poraza Šalke je u poslednjem kolu uzeo bod, a Bajer ima četiri pobede i dva poraza od kada je liga nastavljena. Poslednji okršaj dobio je Bajer sa 2:1.

Od tri do pet golova”.

OFI – AEK kao naredni duel po izboru trenera Rajevca. Gosti imaju suficit od 18 bodova. Tim sa Krita startovao je porazom, AEK remijem. U februaru bilo je 3:0 za AEK koji ima bolji međusobni skor, 3:5:13.

Golovi, od dva do četiri”.

Madrid je četvrta stanica na plemenitom listiću, REAL – EIBAR. Naravno, Real ima bolji međusobni skor, 10:2:1, a poslednja pobeda nad Eibarom je najubedljivija, 4:0. U martu mesecu EIBAR je izgubio od Sosijedada sa 2:1, a Real od Betisa istim retultatom.

Možda kombinacija bude dobitna, jedan plus prvom poluvremenu i dva plus u drugih 45 minuta”.

Tirska za kraj, RIZE – GALATASARAJ. Domaći su pognutih glava okončali poslednje dve utakmice. Galata je bio u seriji od pet pobeda i dva nerešena ishoda. U poslednjih deset mečava Galatasaraj nije izgubio od današnjeg rivala.

Dvojka”, zaključio je Rajevac koji je selektorsko mesto u Gani napustio nakon što nije produžio ugovor, a potom je vodio saudijski Al - Ahli. Srpski trener je radio u Kataru, Alžiru i na Tajlandu. Dani koji dolaze pokazaće da li će se obnoviti saradnja Fudbalskog saveza Gane i nekadašnjeg selektora koga upoznajemo sa kompanijskim društveno ogovornim poslovanjem.

Kompanija MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovila i svečano otvorila tačno 83. košarkaška terena. U 2019. godini otvoreno je u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića, a u Kruševcu otvoren je obnovljeni teren za fudbal, košarku i rukomet.Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS-a , FSS-a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U sklopu svog društveno odgovornog poslovanja Mozzart je donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama i penzionerima, po 100.000 evra.

Ukupna donirana suma, u Humanitarnom tiketu u podne, kompanije MOZZART, sada iznosi 15.550.189 dinara. Igor Gluščević postao je 53. plemeniti kladilac sa dobitkom od preko 100.000, 00 dinara. Ukupno 208. po redu.

Podsećamo i na neke MOZZART-ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000 dinara.To su: Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Emir Kusturica…

Naš 843. poznati gost, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio je humanitarn tiket za fantastičnih 823.600, 00 dinara. Ivica je potencijalni dobitak usmerio ka Udruženju roditelja mališana obolelih od malignih bolesti ZVONČICA.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gostadobitak će biti doniran i za Dom zdravlja Dr Jovan Rašković, Mrkonjić Grad. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

Pišu: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.