Humanitarni tiket u podne: Milica Starović tipuje za Teodoru Stanojević

Izvor: MozzartSport.com, 13.Avg.2017, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarni tiket u podne: Milica Starović tipuje za Teodoru Stanojević

Naša olimpijka odigrala je GG na El Klasiku

Sa kajakašicom Milicom Starović završavamo još jednu radnu sedmicu za „Humanitarni tiket u podne“ koji priređuje kompanija MOZZART.

Naša kompanija će i danas, kao i svakog dana, odobriti 10.000 dinara za sastavljanje plemenitog listića. A naša gošća, humanitarni kladilac, pokušaće da sačini dobitnu kombinaciju i to od utakmica koje se igraju danas u intervalu od podneva do ponoći.

Da napomenemo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da je kompanija MOZZART samo u okviru humanitarnog tiketa donirala ravno 4.222.437 dinara ustanovama, fondacijama, udruženjima i pojedincima kojima je pomoć preko potrebna. Ove sedmice imali smo dvojicu dobitnika: golmana Borca Vladimira Bajića i glumca Dimitrija Ilića.

Uz „Humanitarni tiket u podne“ MOZZART ima niz društveno odgovornih akcija poput „100 terena za jednu igru“, „Novi dresovi za nove šampione“, potom doniramo fondacije Podrži život, Budi human, subotičku Kolevku… Kompanija MOZZART donira i sponzoriše srpske košarkaše, rukometaše, vaterpoliste, karatiste (…), Borac i Železničar iz Čačka, naslovni je sponzor MOZZART Superlige Srbije.

Nekoliko rečenica o našoj gošći. Milica je kajakom počela da se bavi 2000. godine u Novom Sadu. Na prvi pogled zaljubila se u osećaj koji kajakaši imaju dok su na vodi. Kako za MOZZART Sport kaže, kajak je nešto bez čega ne bi mogla da zamisli život.

Iz velike ljubavi, ali i samopregornog rada stigli su i rezultati. Milica je između ostalog osvojila srebro na SP 2015, zlato na EP prošle godine, dve bronzane medalje na EP pre dve godine i bezbroj odličja na balkanijadama, univerzijadama, prvo mesto u Bakuu…

Vreme je da naša gošća osvoji nagradu u „Humanitarnom tiketu u podne“ i da uz pomoć kompanije MOZZART obraduje devojčicu Teodoru Stanojević koja boluje od autizma!

Srećno Milice, napred sa plemenitim tiketom!

Prva utakmica nam stiže sa Ostrva, Premijer liga, prvo kolo i duel MANČESTER JUNAJTED - VEST HEM. Đavoli su izgubili u Superkupu Evrope od Reala. Pre toga su imali dva trijumfa, ali im je i Barsa uzela meru. Tokom kontrolnih utakmica Čekićari se nisu proslavili, imali su dva remija, ali i dva poraza. Poslednji je bio od Sitija i to od 3:0.

„Da se okušam s golovima, od dva do pet“, kaže za MOZZART Sport Milica Starović.

PREPIŠI MILIČIN TIKET

Novosađanka se sad opredelila da skokne do Francuske, DIŽON - MONAKO. Olimpik je sa 3:0 savladao Dižon na startu Francuske 1. Domaći u toku priprema imaju jednu pobedu i ubedljiv poraz od Sent Etjena. Kneževi su u prvenstvo ušli sa trijumfom, ali se nisu proslavili u kontrolnim mečevima, izgubili su od PSŽ-a i Sportinga. Monako je tri puta bio uspešniji od rivala.

„Probaću sa kombinazzijom X2 uz tri i više golova.“

Naša olimpijka odlučila je da na humanitarnom tiketu kompanije MOZZART nađe mesto i za utakmicu iz Belgije ŠARLROA - ANDERLEHT. Domaći imaju dve startne pobede, gosti trijumf i remi. Tokom priprema Šarlroa je doživeo dva poraza. Anderleht je bio ubedljiv, nema poraz na poslednjih pet mečeva, a 30 puta je bio bolji u međusobnim utakmicama od rivala.

„Golovi, od dva do četiri.“

I na kraju naša kajakašica je veliki derbi koji u okviru španskog Superkupa igraju BARSELONA - REAL MADRID. Katalonci su ostvarili četiri trijumfa i remi u poslednjih pet utakmica. Tu se ubraja i pobeda nad večerašnjim rivalom od 3:2. Madriđani imaju poraze od oba Mančestera i Barse. Dobili su Junajted u Super Kupu.

„Najsigurnije mi deluje da će oba tima dati gol“, zaključila je plemeniti listić Milica Starović koja će potencijalni dobitak usmeriti za devojčicu Teodoru Stanojević koja boluje od autizma.

Napomena: Kvote prikazane na grafici bile su aktuelne u trenutku kada je učesnik sastavljao tiket i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Milica Starović je 60. dobitnik Humanitarnog tiketa!

Izvor: MozzartSport.com, 14.Avg.2017, 09:59

Uspešna humanitarna kladiteljka Milica Starović sa dobitnih 49.979 dinara!..Humanitarni tiket u podne, koji priređuje kompanija MOZZART, dobio je i svog 60. dobitnika, tačnije dobitnicu!..Kajakašica Milica Starović odabrala je četiri para, uglavnom je igrala na golove, bila je uspešna sa prva...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.