Humanitarni tiket u podne: Ljubinka Klarić sigurna u Nemačku!

Izvor: MozzartSport.com, 31.Avg.2016, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarni tiket u podne: Ljubinka Klarić sigurna u Nemačku!

Potencijalni dobitak članica BDP usmeriće za Roditeljsku kuću u Čolak Antinoj 16 na Senjaku, namenjenu deci koja u pratnji roditelja dolaze iz unutrašnjosti na lečenje u beogradske hemato-onkološke klinike

Srpska pozorišna, televizijska i filmska glumica Ljubinka Klarić srdačno je prihvatila ulogu da istipuje MOZZARTOV „Humanitarni tiket u podne“.

Ljubinka se nada da će se u našoj humanitarnoj akciji, u kojoj je donirano 460.410 dinara, priključiti >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kolegama dobitnicima Bojanu Dimitrijeviću, Draganu Mićanoviću i Lazaru Ristovskom.

Evo kako je prognozirala učiteljica Dunja iz televizijske serije „Moj rođak sa sela“. Tipovala je na prijateljske fudbalske utakmice, a prvi par je meč Nemačka - Finska. Nemci se spremaju za kvalifikacione duele za SP sa Norveškom i Češkom...

„Prvo ću odigrati jedinicu na Nemce koji su po svim parametrima favoriti. Nadam se da me neće izneveriti“, kaže za MOZZART Sport Ljubinka Klarić.

Sledeći par je meč  između Norveške i Belorusije. Norvežani se spremaju za kvalifikacione okršaje s Nemačkom i Azerbejdžanom. Skandinavci u minulom periodu imaju po dva poraza i pobede, uz jedan remi. Belorusija ima pobedu, poraz i tri remija. Međusobni skor je na strani Norvežana, a Smiljka iz „Crnog Gruje“ kaže:

„Ovde me intuicija vuče da odigram duplu šansu, 1X.“

Treći par je prijateljski duel Turske i Rusije. Turci se spremaju za kvalifikacione mečeve sa Hrvatskom i Ukrajinom. U poslednje vreme Turci su ostvarili tri pobede i dva poraza. Rusi tri poraza i dva remija, jedan sa Srbijom. Kad su golovi u pitanju uglavnom je dolazilo od dva do tri pogotka.

„Odigrala bih na ukupan broj golova na meču i to 2+.“

Poslednji par je utakmica Češka - Jermenija. Česi se spremaju za okršaje sa Severnom Irskom i Nemačkom, a dobili su u poslednje vreme samo Rusiju. Posle toga imaju nerešen rezultat i tri poraza. Jermenija je poslednje dve utakmice ubedljivo dobila. Golovi nisu manjkali kod oba sastava.

„Ponovo bih pokušala sa golovima, 2+“, zaključila je Ljubinka Klarić koja će potencijalni dobitak donirati Roditeljskoj kući, u Čolak Antinoj 16 na Senjaku, namenjenoj deci koja u pratnji roditelja dolaze iz unutrašnjosti na lečenje u beogradske hemato-onkološke klinike.

Piše: Đurđe Mečanin

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Humanitarni tiket u podne: Poznata glumica Seka Sablić igra na golove!

Izvor: MozzartSport.com, 01.Sep.2016, 11:55

Potencijalni dobitak usmeriće za Udruženje slepih i slabovidih Srbije "Beli štap"..Svrstana je među najbolje srpske glumice svih vremena postavši laureat Nagrade Žanka Stokić. Seka Sablić upoznata je sa akcijom kompanije MOZZART "Humanitarni tiket u podne" i naravno rado je pristala da odigra...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.