Humanitarni tiket u podne: Draža Petrović tipuje za Tiršovu

Izvor: MozzartSport.com, 20.Apr.2017, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarni tiket u podne: Draža Petrović tipuje za Tiršovu

Glavni urednik Danasa igra iz keca u kec na Junajted

U dobrotvornoj akciji kompanije MOZZART „Humanitarni tiket u podne“ danas kao gosta imamo još jednog kolegu Dragoljuba Dražu Petrovića, glavnog urednika lista Danas. Draža će, kao i svi naši humanitarni kladioci, na raspolaganju imati iznos od 10.000 dinara za sastavljanje plemenitog listića.

Naravno da se urednik lista Danas, kao i mi, nada da će sastaviti dobitni humanitarni tiket i tako >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << obradovati medicinsko osoblje i pacijente u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj ulici u Beogradu. Takođe, Draža se nada da će se priključiti grupi novinara uspešnih humanitarnih kladilaca, a to su dosad bili: Marija Sekulović (Sport klub), Saša Ozmo (Sportklub), Dušica Spasić (RTS), Predrag Miljuš (Sportski žurnal), Nenad Kostić (Arena sport) i rekorder sa dobitnih 351.025 dinara, Vanja Bulić.

Još da se prisetimo da je kolega Petrović 315. plemeniti kladilac. Da smo dosad imali 45 humanitarnih  dobitnika koji su novac usmerili, a MOZZART donirao, na preko 35 adresa. Ukupna donirana suma iznosi tačno 3.021.253 dinara.

Srećno, Dražo!

Svojevremeno novinar Borbe i Naše Borbe iskoristio je pogodnost što je danas na MOZZARTOVOM repertoaru imao sjajnu ponudu utakmica. Pre svega revanš mečeva Lige Evrope. Prvi par BEŠIKTAŠ - LION. Olimpik je dobio prvi susret sa 2:1, ali se Turci neće tako lako predati. Na svom terenu su u Evropi bez poraza. Da je Lion ranjiv pokazali su u poslednje vreme PSŽ i Lorijan. Bešiktaš je pre poraza od Francuza imao tri uzastopne pobede. Dve ekipe su se dva puta sastajale, prvi meč je završen remijem, a potom i pobedom Liona.

„Očekujem dobru utakmicu, otvorenu borbu sa mnogo golova i igram 3+“, kaže na početku humanitarnog tipovanja za portal MOZZART Sport Dragoljub Petrović.

PREPIŠI DRAŽIN TIKET

Nekad saradnik nezavisne TV produkcije VIN (Video nedeljnik) za koju je kao autor uradio stotinak TV priloga odigrao je i meč GENK - SELTA. Tim iz Viga je bio bolji u prvoj utakmiici i slavio je sa 3:2. Belgijanci na poslednjih osam duela imaju samo jedan poraz, ovaj od Selte. Eibar i Valensija su uzeli meru Selti. Međusobna statistika je na strani Selte, dva trijumfa, ali poznavaci prilika savetuju igru na golove.

„Poslušaću svoju intuiciju i odigraću ponovo 3+.“

U tradicionalnoj novogodišnjoj anketi magazina Status proglašen je za najboljeg novinara 2010. godine. Drugi put dobio je i nagradu „Stanislav Staša Marinković“. Dobitnik je nagrada „Dragiša Kašiković“, „Desimir Tošić“ za 2013. godinu, kao i nagrade Udruženja novinara Srbije „Laza Kostić“ u kategoriji novinska satira za 2016. godinu. A na plemeniti listić stavio je i duel MANČESTER JUNAJTED - ANDERLEHT. Mada su Đavoli bili bolji, prvi meč je završen bez pobednika, 1:1. Pozitivna serija Belgijanaca traje sedam poslednjih utakmica. Toliko traje i serija izabranika Žozea Murinja. U derbiju su savladali i Čelsi.

„Verujem u Junajted i igram prelaz iz keca u kec.“

Glavni urednik lista Danas zatim se prebacio na ŠALKE - AJAKS. U Amsterdamu je bilo 2:0 za Kopljanike. Serija Ajaksa traje osam mečeva bez gorčine poraza. U poslednjih pet utakmica Šalke ima skor 1-1-3.

„Verujem da mreže neće mirovati, zato pokušavam sa golovima, GG.“

Naš gost je na kraju odigrao i jednu utakmicu iz Evrolige, CSKA - BASKONIJA. Moskovljani u svojoj dvorani imaju skor za svako poštovanje, čak 42 pobede, potom poseduju udarne pesnice Teodosića, De Koloa… Baskonija se nije lako predala u prvom meču, a sada Rusi imaju šansu da povećaju na 2:0 u četvrtfinalnoj seriji koja se u utorak nastavlja u Španiji (igra se na tri dobijene).

„Kec na CSKA“, zaključio je dobrotvorno tipovanje Dragoljub Petrović koji će dobitak, ako prođe tiket, usmeriti za Dečju univerzitetsku kliniku u Tiršovoj.

* Prikazane kvote bile su aktuelne kad je učesnik sastavljao tiket i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.