Huligani napali Mamića ispred suda!

Izvor: Sportske.net, 31.Maj.2016, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Huligani napali Mamića ispred suda!

Prvi čovek zagrebačkog Dinama pojavio se danas u sudu u Splitu, gde ga je sačekala grupa huligana.

Kako prenose hrvatski mediji, Zdravko Mamić je u Split doputovao zbog nastavka suđenja u Prekršajnom sudu, a u vezi njegove ranije tuče sa Ivom Begom na derbiju Hajduka i Dinama.

U trenutku kada je Mamićev vozač parkirao automobil ispred suda, prema Mamiću su poletele baklje i dimne bombe od strane makskiranih huligana.

Tom prilikom razbijeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je i jedno staklo na jednom od parkiranih automobila, ali su mamić i njegov advokat uspeli da uđu u sud, dok je njegov vozač odvezao automobil u nepoznatom pravcu, prenosi ''Index''.

Inače, Mamić je već tražio da se suđenje premesti u Zagreb, jer se u Splitu ne oseća bezbedno, a današnji događaj je ujedno i Mamićev dodatni argument po tom pitanju.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAOS U SPLITU: Zdravka Mamića gađali dimnim bombama! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 31.Maj.2016

Bivši predsednik Dinama iz Zagreba, a sada savetnik u klubu Zdravko Mamić i njegov advokat Čedo Prodanović dočekani su dimnim bombama u Splitu...Njih dvojica su se pojavila pred Prekršajnim sudom u Splitu, pred kojim se vodi ročište protiv Mamića i legende hajduka Ive Bege zbog tuče na derbiju...

Nastavak na Telegraf.rs...

"Samo čekam kada će mi neki ispaliti metak"

Izvor: Vesti-online.com, 31.Maj.2016

U utorak je u Splitu Zdravko Mamić, alfa i omega zagrebačkog Dinama bio meta vandalskog čina. U trenutku kada je vozač parkirao automobil ispred suda, prema Mamiću su poletele baklje i dimne bombe od strane makskiranih huligana. Mamić i njegov advokat Čedo Prodanović sakrili su u Sudu, a stradalo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.