Huligan iz Andaluzije šenlučo u Bilbau (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Apr.2017, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Huligan iz Andaluzije šenlučo u Bilbau (video)

Somina koja se predstavlja kao navijač Betisa je iz čista mira počela da tuče tipa koji čuva baštu kafića smeštenog na jednom od trgova najvećeg grada u Baskiji.

Nekoliko maloumnika sličnih njemu su se grohotom smejali ovoj sceni, a jedan od njih je bio toliko "pametan" da je postavio klip na tviter da se pohvali.

Iz aviona se vidi da nije reč ni o kakvom navijačkom obračunu, žrtva napada deluje da nema dodira sa tribinom, a kamo li sa ultra pokretom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Pogledajte ovu nemilu scenu u prilogu, a valja dodati da ekstremnim navijaima Betisa ovo nije prvi put da divljaju na gostovanjima ove sezone, pošto su pravili pičvajz i u Vigu.

Recibo este vídeo de "Supporters en Bilbao". Hacía tiempo que no veía nada más lamentable. No quiero ultras así. "De mi equipo". Nunca. Asco pic.twitter.com/Movpaih5Ja

— Clara Sanz (@claras26) April 27, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.