Huanfran potpisao za Sao Paolo

Izvor: B92, 04.Avg.2019, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Huanfran potpisao za Sao Paolo

Fudbaler Atletiko Madrida Huanfran potpisao je ugovor sa Sao Paolom do decembra 2020. godine, saopštio je brazilski klub.

Španac je kao slobodan igrač došao u Sao Paolo, pošto mu je istekao ugovor sa Atletikom.

Početkom nedelje u Sao Paolo je prešao i nekadašnji fudbaler Barselone Dani Alves.

Huanfran (34) je prošle sezone odigrao 30 utakmica za Atletiko, a ukupno 355 u karijeri, uz osam golova i 40 asistencija. Sa madridskim klubom osvojio je titulu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kup kralja, Superkup Španije, dve titule u Ligi Evropa i Superkup Evrope, a u dva navrata igrao je u finalu Lige šampiona.

Karijeru je počeo u mlađim kategorijama Real Madrida, igrao je još za Espanjol i Osasunu, odakle je 2011. prešao u Atletiko i postao jedan od ljubimaca navijača.

Nastupao je za mlade selekcije reprezentacije Španije, a sa ekipom do 19 godina bio je prvak Evrope. Za A tim odigrao je 22 utakmice i postigao jedan gol i osvojio Evropsko prvenstvo 2012. godine.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.