Huan Karlos Navaro: Grimau ostaje trener Barselone

Izvor: B92, 31.Dec.2023, 16:33

Huan Karlos Navaro: Grimau ostaje trener Barselone

Sportski direktor košarkaša Barselone Huan Karlos Navaro potvrdio je da Rožer Grimau ostaje trener ekipe, uprkos seriji loših rezultata u oba takmičenja.

Računajući špansku ACB ligu i Evroligu, Barselona ima čak sedam poraza u poslednjih 10 utakmica, ali Navaro ističe da su svi u klubu uz Grimaua.

"Ovo je novi projekat u kom je Grimau ključna tačka i nastaviće to da bude. Radi odličan posao koji nije nimalo lak. Svesno smo da čini sve da tim zaigra ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kvalitetno kao na početku sezone. Verujemo u njega, u ceo projekatm kao i igrače koje imamo u timu i verujemo da će uskoro slika biti poptpuno drugačija", rekao je Navaro za klupski sajt.

Španski mediji su prethodnih dana pisali da bi selektor Srbije Svetislav Pešić mogao da nasledi Grimaua, ali je posle današnje objave Navara jasno da od te priče nema ništa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NIŠTA OD POVRATKA PEŠIĆA: Barselona se oglasila povodom spekulacija o dolasku selektora Srbije!

Izvor: HotSport.rs, 31.Dec.2023

O svemu je govorio Navaro Iako su španski mediji brujali o mogućem povratku Svetislava Pešića na klupu Barselone, sportski direktor kluba, Huan Karlos Navaro, odlučno je demantovao ove spekulacije. Navaro je potvrdio da trenutni trener, Rožer Grimau, ostaje na čelu ekipe uprkos seriji loših rezultata....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.