Hteli ga Barsa i Čelsi, ide kod Jokana?

Izvor: Mondo, 10.Jul.2018, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hteli ga Barsa i Čelsi, ide kod Jokana?

Italijanski mediji javljaju da je Fulam završio veliki posao u ovom prelaznom roku...

Foto: Guliver/Julian Finney/Getty Images

Do kraja prelaznog roka u Premijer ligi ostalo je još samo mesec dana, a dok Fulam pokušava da nagovori Njukasl da pusti Mitrovića - završili su drugi važan posao.

Kako prenose dobro obavešteni italijanski mediji, Slaviša Jokanović će dobiti pojačanje u vidu  veziste Žan Mikaela Serija (26) iz Nice koji je tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ovog i prethodnih meseci bio interesantan Čelsiju i Barseloni.

Prethodnih dana se pisalo o tome da je Seri u Londonu kako bi dogovorio prelazak na "Stamford bridž", ali u svoj neizvenosti oko novog trenera - izgleda da je taj posao propao.

Navodno, dva kluba su se dogovorila oko obeštećenja od 20 miliona evra, a ostalo je još "samo" da fudbaler iz Obale Slonovače da "amin".

Seri je imao odličnu sezonu u Nici kod trenera Lusijana Favra i zabeležio je 46 nastupa u svim takmičenjima. Postigao je dva gola i imao šest asistencija, a svakako će biti od velike pomoći Fulamu ako dođe do realizacije ovog transfera.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.