Hrvatska u finalu čeka Srbiju ili Italiju

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Avg.2012, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska u finalu čeka Srbiju ili Italiju

Reprezentacija Hrvatske plasirala se u olimpijskog turnira u Londonu pošto je u polufinalu savladala selekciju Crne Gore sa 7:5 (3:1, 2:0, 2:2, 0:2).

Golove su postigli Sukno dva, Burić, Bošković, Bušlje, Muslim i Buljubašić za Hrvatsku, a Ivović i Gojković po dva i Zloković za Crnu Goru.
Hrvatski reprezentativci izborili su prvo olimpijsko finale od 1996. godine, a u borbi za zlatnu medalju u Londonu sastaće se sa pobednikom meča između Srbije i Italije, koji je na programu večeras od 20:50 sati.
Pogledaj vesti o: London,   Olimpijske igre

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

OI: Hrvati čekaju u finalu...

Izvor: Akter, 10.Avg.2012

Vaterpolo reprezentacija Hrvatske plasirala se u finale olimpijskog turnira u Londonu pošto je u polufinalu savladala selekciju Crne Gore sa 7:5 (3:1, 2:0, 2:2, 0:2)

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.