Hrvatska bez Rakitića u odlučujućem meču

Izvor: B92, 11.Nov.2019, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska bez Rakitića u odlučujućem meču

Ivan Rakitić, jedan od najboljih hrvatskih fudbalera, zbog povrede najverovatnije neće igrati protiv Slovačke u odlučujućem meču za plasman na EURO 2020.

Selektor Zlatko Dalić otkrio danas da vezista Barselone ima problem sa Ahilovom tetivom i da je zato poslao dodatni poziv Marku Rogu iz Kaljarija.

"Baš mi je krivo, jedva sam čekao da igram protiv Slovačke. Žao mi je što neću moći pomoći ekipi, ali uveren sam da će uspeti i bez mene. Uostalom, pobedili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su Slovačku u prvoj utakmici i bez mene, verujem da će tako biti i sada u Rijeci. Biću svim srcem uz njih" rekao je Rakitić za Novi list.

Hrvatska u subotu u Rijeci dočekuje Slovačku i za plasman na finalni turnir neophodan joj je bod.

Utakmica između dve reprezentacije na programu je u subotu 16. oktobra od 20.45

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.