Hrvatska bez Ivana Balića na EP

Izvor: B92, 15.Jan.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska bez Ivana Balića na EP



Najbolji rukometaš sveta i reprezentativac Hrvatske Ivano Balić najverovatnije neće učestvovati na Evropskom prvenstvu koje u sredu počinje u Norvaškoj. Poslednji trening Balić je napustio zbog obnovljene povrede mišića trbušnog zida. ''Sa ekipom nije odradio niti jedan trening, nije u pogonu već 90 dana. Mislim da neće ići u Norvešku. Nije to povreda koja će nestati za dan, dva. Moramo se hrabro suočiti da ga verovatno neće biti sa nama'', rekao je hrvatski selektor >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Lino Červar.

Balić je takođe rekao da nije potpuno spreman za šampionat.

’’Prva dva treninga odradio sam na svežinu, posle trećeg me je boleo svaki mišić. Stanje se pogoršalo, ne znam hoću li u Norvešku. Jasno je da ne mogu da odigram osam utakmica koliko nas očekuje’’, rekao je hrvetski reprezentativac.

U selekciji takođe neće biti Mirze Džombe, kao ni Vedrana Zrnića.

Na prethodnom Evropskom prvenstvu Hrvati su bili četvrti.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.