Hrvati za deset minuta do preokreta, Azar rastužio Makedonce (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Mar.2013, 00:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvati za deset minuta do preokreta, Azar rastužio Makedonce (VIDEO)

Pobeda Srbije nad Škotskom još bi više vredela da je u Kardifu ostao rezultat koji je stajao na semaforu do 77. minuta – 1:0 za Vels. Ipak, Hrvati su za deset minuta došli do preokreta.
(FOTO: Rojters)
Ostrvljani su poveli preko igrača od koga su se Vatreni najviše pribojavali i koji je uspeo da se nekako oporavi za ovaj duel, Gereta Bejla.
Doduše, krilo Totenhema je postiglo gol sa bele tačke u 21. minutu. Tome je prethodio faul koji je Dejan Lovren napravio u svom šesnaestercu nad Džoom Ledlijem.
Nisu Hrvati bili zadovoljni ovom odlukom arbitra Luke Bantija iz Italije, ali bilo je 1:0.
U 77. minutu izjednačio je „krivac“ za penal, Lovren, da bi Eduardo u 87. doneo veliku radost Vatrenima na stadionu „Liberti“.

U Briselu, još jedan rezultat koji ne odgovara Orlovima. Belgija je teže nego što se očekivalo pobedila Makedoniju.
(FOTO: Rojters)
Jedini gol na meču postigao je Eden Azar u 63. minutu, dovoljno za trijumf nad našim južnim komšijama i lidersko mesto na tabeli A grupe.

Semafor šestog kola A grupe:
Srbija – Škotska 2:0 (Đuričić 59, 65)
Vels – Hrvatska 1:2 (Bejl 21. penal – Lovren 77, Eduardo 87)
Belgija – Makedonija 1:0 (Azar 63)

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.