Hrvati u čudu: Dinamo bi da Brazilca plati 5.500.000€

Izvor: B92, 08.Okt.2020, 15:54

Hrvati u čudu: Dinamo bi da Brazilca plati 5.500.000€

Dinamo Zagreb nastavlja da pomera granice kada je reč o transferima igrača na ovim prostorima.

Šampion Hrvatske je dogovorio dolazak Brazilca Markinjoša, 20-godišnjeg krilnog napadača koji na "Maksimir" stiže kroz pozajmicu.

Ali, ono što je šokiralo celokupnu javnost u Hrvatskoj jeste otkupna klauzula koju bi "modri" platili Atletiko Mineiru za godinu dana.

U pitanju je cifra od 5.500.000 evra, a "Sportske novosti" prenose da su Zagrepčani voljni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da plate toliko i da im novac ne bi bio problem.

Markinjoš neće moći da igra u Ligi Evrope, jer je prošao rok za prijavu igrača, ali to Dinamu ne predstavlja problem jer su poručili da je njegov dolazak ulaganje u budućnost.

To bi bilo novo pomeranje granice na Balkanu za plaćanje igrača i visoko podizanje lestvice, koja je srpskim klubovima i dalje predaleko.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.