Hrvati optimisti: Sve je moguće

Izvor: Sportske.net, 24.Jun.2018, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvati optimisti: "Sve je moguće"

Fudbalski reprezentativac Hrvatske Ivan Perišić rekao je danas da je "sve moguće" ako njegova ekipa nastavi da igra kao i do sada na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

"Do sada nismo bili favoriti jer poslednjih 20 godina skoro ništa nismo uradili. Samo treba da nastavimo ovako, prvo Island, a onda osmina finala. Ako nastavimo ovako kvalitetno da treniramo i da se zalažemo, onda je sve moguće", rekao je Perišić, prenosi "Hina".

Hrvatska je upisala dve pobede >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na početku šampionata sveta u Rusiji, protiv Nigerije i Argentine, i obezbedila plasman u osminu finala.

"Za većinu nas je ovo četvrto veliko takmičenje, imamo iskustva i na visokom smo nivou. I u Francuskoj smo igrali dobro, ali nas je sreća zaustavila protiv Portugala. Nadam se da će se u Rusiji sreća okrenuti na našu stranu", rekao je Perišić.

Perišić nije želeo da prognozira protivnika u osmini finala.

"Francuska ili Danska? Ne bih voleo da prognoziram, jer se onda to neće ostvariti. Tako smo i u Francuskoj imali neke želje, pa se u poslednjem minutu sve promenilo i dobili smo Portugal", rekao je krilni igrač milanskog Intera.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.