Hrvati oduševljeni gostoprimstvom u Beogradu

Izvor: RTS, 23.Jun.2019, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvati oduševljeni gostoprimstvom u Beogradu

Hrvatski mediji hvale beogradsku publiku i atmosferu na Tašmajdanu.
Portal Indeks piše da je "hrvatska reprezentacija dočekana gospodski" u finalu Svetske lige.

Takođe, prenose i da je "deset hiljada navijača na Tašmajdanu - bez ijednog zvižduka, džentlmenskim aplauzom pozdravilo himnu Hrvatske, isto kao i pre četiri dana".
Indeks se pozabavio i prijateljstvom selektora Hrvatske >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i Srbije - Ivice Tucka i Dejana Savića.
"Veliko prijateljstvo i pravo ogledalo sporta pokazali su svima Ivica Tucak i Dejan Savić, veliki prijatelji koji su zajedništvom dali pravi primer igračima, ali i svim prisutnima", piše Indeks i dodaje da "ovo nije prvi put da Tucak i Savić oduševljavaju".
U finalu Svetske lige, Srbija je savladala Hrvatsku sa 12:11
 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Hrvati oduševljeni ponašanjem navijača Srbije na Tašmajdanu

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jun.2019, 10:08

Zagrebački portal Indeks piše da je hrvatska vaterpolo reprezentacija gospodski dočekana u finalu Svjetske lige protiv Srbije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.