Hrvati odlučili, Červar nastavlja započeti posao

Izvor: Sportske.net, 14.Feb.2018, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvati odlučili, Červar nastavlja započeti posao

Selektor rukometne reprezentacije Hrvatske Lino Červar ostaće ne toj funkciji, odlučio je danas Upravni odbor Rukometnog saveza te zemlje.

Upravni odbor je na današnjoj sednici prihvatio izveštaj Červara i odlučio da sa njim produži saradnju, prenosi agencija Hina.

"Nakon podnetog izveštaja pred članovima Upravnog odbora, spreman sam kao selektor da vodim hrvatsku mušku rukometnu reprezentaciju u sledećim akcijama i da nastavim započeti rad", rekao je Červar.

Hrvatska rukometna reprezentacija je na nedavnom Evropskom prvenstvu osvojila peto mesto.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Červar ostaje selektor Hrvatske

Izvor: B92, 14.Feb.2018

Lino Červar ostaće selektor Hrvatske, odlučio je Upravni odbor Rukometnog saveza te zemlje. Upravni odbor je na sednici prihvatio izveštaj Červara i odlučio da sa njim produži saradnju, prenosi agencija Hina.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.