Hrvati likuju – tragikomični Riječanin koštao Srbiju polufinala

Izvor: B92, 12.Jan.2024, 18:50

Hrvati likuju – "tragikomični Riječanin koštao Srbiju polufinala"

Vaterpolisti Srbije ispali su u četvrtfinalu Evropskog prventsva u Hrvatskoj, pošto su posle peteraca ispali od Mađarske.

Jedini neiskorišćeni penal bio je onaj Marka Radulovića, nakon što mu je lopta ispala u momentu kada je hteo da uputi udarac sa pet metara.

Svi drugi izvođači bili su precizni, pa je Mađarska izborila polufinale, a Srbija će igrati za 5. mesto.

Hrvatski mediji su sa posebnom pažnjom ispratili ovaj momenat, između ostalog, i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zbog toga što je Marko Radulović rođeni Riječanin.

Čak se naširoko pisalo o tome zbog čega nije igrao za njihovu reprezentaciju, a sada kao da su jedva dočekali njegov peh.

"Tragikomični potez rođenog Riječanina stajao Srbe polufinala", piše "Jutarnji.hr".

Slično je izvestio i "Index.hr".

"Radulović je rođeni Riječanin koji je prošao sve mlađe kategorije hrvatske reprezentacije, ali je odlučio igrati za Srbiju", naglašava "Index".

Komentari na društvenim mrežama takođe su prepuni konotacije da je Radulović odbio da igra za Hrvatsku, a da mu se baš u toj zemlji dogodio ovaj kiks.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.