Hrvat produžio saradnju sa Klipersima

Izvor: B92, 28.Jun.2022, 23:28

Hrvat produžio saradnju sa Klipersima

Hrvatski centar Ivica Zubac produžio je ugovor sa Los Anđeles Klipersima, preneo je Adrijan Vojnarovski iz ESPN-a.

U pitanju je trogodišnji ugovor vredan 33 miliona dolara ukupno, nakon što su Klipersi prethodno odustali od timske opcije prema kojoj bi mu isplatili 7,5 milona za narednu sezonu.

To je druga velika vest dana za tim iz Kalifornije nakon što je prethodno stigao Džon Vol iz Hjustona.

Kada je Zubac u pitanju, on je tokom prethodne sezone u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << proseku beležio 10,3 poena uz 8,5 skokova po meču.

Iza sebe ima sezonu za pamćenje u kojoj je oborio lične rekorde po broju odigranih mečeva, minutaže, poena, skokova, asistencija, ukradenih i blokada po meču.

Klipersi iza sebe, nasuprort tome, imaju razočaravajuću sezonu u kojoj su ostali bez plej-ofa nakon što su ih Nju Orleans Pelikansi eliminisali u plej-in turniru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.