Hrvat odlučio da igra za Srbiju

Izvor: B92, 27.Okt.2020, 09:12

Hrvat odlučio da igra za Srbiju

Marko Radulović, 19-godišnjak rođen u Rijeci, odlučio je da ubuduće nastupa za reprezentaciju Srbije.

On je prošao sve mlađe selekcije Hrvatske, ali ga je nezainteresovanost tamošnjih stručnjaka, te poziv Uroša Stevanovića, njegovog trenera u kragujevačkom Radničkom, naterala da promeni dres.

Radulović je imao samo 14 godina kada je debitovao za Primorje, a sa 18 je prešao u Vojvodinu.

U međuvremenu Stevanović ga je pozvao da nastupa za Srbiju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Kako me niko nije zvao iz HVS ja sam se dogovorio sa Urošem i stvar je bila rešena. Da nije bilo Stevanovića, cela ova priča ne bi ni bila pokrenuta. On je zaslužan za sve, mnogo mi je pomogao, ne samo što se tiče vaterpola", rekao je Radulović za "Večernje novosti".

U Srbiji je igrao još za Šabac.

"Svojevremeno mi je bivši hrvatski reprezentativac Igor Hinić rekao da vremena u sportu nisu kao nekad i da je teško zadržati se duže u nekom klubu, što zbog finansija, rada, igranja u Evropi. To je normalno dok se ne pronađe sredina koja te zadovoljava. U Radničkom mi je izvanredno i nadam se da ću ostati što duže, jer osećam da sam napredovao poslednjih meseci", dodao je on.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Hrvatski reprezentativac odlučio da igra za Srbiju

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Okt.2020

Marko Radulović, 19-godišnjak rođen u Rijeci, odlučio je da ubuduće nastupa za reprezentaciju Srbije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.