Hrabri Rajo ponovo nadoknadio dva gola zaostatka

Izvor: Sportske.net, 27.Feb.2016, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrabri Rajo ponovo nadoknadio dva gola zaostatka

Fudbaleri Betisa i Rajo Valjekana remizirali su rezultatom 2:2 (2:0) u 26. kolu Lige Primere.

Hrabra četa Paka Hemeza kao u prošlom kolu protiv Sevilje i večeras je nadoknadila dva gola zaostatka i ponovo su taktičke izmene sjajnog španskog trenera donele veliki pod ''pčelama''.

Betis je brzo došao do dva gola prednosti, pošto je iskusni Ruben Kastro pogodio u 14. i 28. minutu.

Ipak, Pako Hemez je na poluvremenu u igru uveo Manuča koji je ponovo bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << džoker Raja. On je u razmaku od šest minuta postigao dva gola za konačnih 2:2.

Već u 48. minutu je smanjio rezultat na asistenciju Trasorasa, da bi u 51. polumakazicama pogodio za 2:2.

Betis je do kraja kontrolisao igru, imao nekoliko šansi, a najbliži golu bio je Dani kada je u nadoknadi vremena pogodio stativu.

Rajo je osvojio još jedan važan bod u nastavku borbe za opstanak pošto sada ima dva boda više od Las Palmasa i Sporting Hihona i šest više od Levantea i Granade koji zauzimaju od 17. do 20. mesta na tabeli.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PRIMERA: Dan dvostrukih strelaca, Betisu malo dva gola prednosti, Espanjol bolji od Hihona (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 27.Feb.2016

U mečevima 26. kola španske Primere, Betis je na domaćem terenu ispustio dva gola prednosti i remizirao sa Rajo Valjekanom – 2:2, Espanjol savladao Hihon sa 4:2, dok je tri boda Selta zaslužila minimalnim trijumfom nad domaćim Hetafeom.. . . Betis je poveo u 14. minutu golom Kastra, da bi u 28....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.