Holanđani bez većih ambicija na SCG

Izvor: B92, 05.Sep.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holanđani bez većih ambicija na SCG



Kapiten holandske odbojkaške reprezentacije Marko Klok izjavio je da njegova ekipa treba da odigra na najvišem nivou protiv Srbije i Crne Gore, ali da je pitanje da li i u tom slučaju može da pobedi.

"Ne preostaje nam ništa drugo nego da pokušamo da odigramo što bolje. Mislim da je praktično nemoguće da se plasiramo u polufinale. Ipak, ove utakmice nam mnogo znače, jer se uigravamo i stvaramo tim", rekao je Klok.

On je dodao da je Holandija igrala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u pripremnom periodu sa Srbijom i Crnom Gorom, da mogu da gledaju kasete sa utakmicama SCG i da to "poznavanje protivnika uopšte nije problem".

"Problem je što nas očekuje jaka ekipa koja ima dobre igrače na svim pozicijama. Mi moramo da odigramo na najvišem nivou, ali pitanje je da li možemo da pobedimo. Videćemo šta će biti", rekao je Klok.

Selektor Holandije Hari Broking istakao je da će "to biti veoma težak meč".

"Znamo dobro protivnika. Praktično reprezentacija Srbije i Crne Gore ne greši. Moj tim može da odigra dobro, medjutim, ne znam da li je to dovoljno da se pobedi u narednom meču", rekao je Broking.

Na Evropskom prvenstvu, u Grupi 2 ponedeljak je slobodan dan, a u utorak u 18 sati sastaju se selekcije Srbije i Crne Gore i Holandije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.