Holandija kao nekad: U Roterdamu pao svetski prvak (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 17.Nov.2018, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holandija kao nekad: U Roterdamu pao svetski prvak (VIDEO)

Holanđani pobedili s 2:0 u pretposlednjem kolu Lige nacija, prekinuvši niz "galskih petlova" od 15 utakmica bez poraza.

Ako Holanđani u ponedeljak na Šalkeovom stadionu u Gelzenkirhenu uzmu i bod protiv Nemačke, koju su u Amsterdamu bili preslišali s 3:0, zauzeće prvo mesto u grupi i imaće priliku da se u plej-ofu 2020. bore za mesto na Evropskom prvenstvu te godine. Francuzi bi bili drugi, a Nemci su ionako poslednji i sledeći put će igrati u B diviziji evropskog fudbala.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Holanđane je u vođstvo doveo Vajnaldum u 44. minutu. Konačan rezultat postavio je u 90. minutu iz penala Depaj, koji igra u francuskoj ligi, u Lionu.

FT NED 2-0 FRA, Memphis Depay with a late 2nd for the Dutch #UEFANationsLeague #NEDFRA pic.twitter.com/gP5OQQ4Y7J— Ultra Football (UltraFootie) November 16, 2018

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.