Hokejaši Srbije sa Rusijom i Kinom na Alrosa kupu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Feb.2019, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hokejaši Srbije sa Rusijom i Kinom na "Alrosa kupu"

Hokejaši Srbije učestvovaće na prestižnom međunarodnom turniru "Alrosa kup", koji se od 25. do 29. aprila održava u Sankt Peterburgu.

Kako je saopšteno je iz Saveza hokeja na ledu Srbije na turniru će sem domaćina Rusije učestvovati i olimpijski tim Kine, dok će četvrti učesnik biti naknadno određen.

Koliko je učešće na ovom turniru značajno za srpski hokej objasnio je predsednik Saveza Marko Milovanović.

"Ukoliko ne računamo duel SFRJ protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << SSSR-a, koji je na Olimpijskim igrama u Sarajevu 11. februara 1984. godine završen pobedom Sovjeta 9:1, utakmica u Sankt Peterburgu u aprilu biće istorijska jer Srbija nikad nije imala priliku da igra protiv Rusije", izjavio je Milovanović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.