Hodžson besan: Ono penal!? Pre je bio za nas...

Izvor: N1 televizija, 21.Avg.2018, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hodžson besan: Ono penal!? Pre je bio za nas...

Menadžer Kristal Palasa Roj Hodžson veoma je nezadovoljan odlukom sudije Majkla Olivera da dosudi penal za Liverpul u meču protiv njegovog tima.

Crveni su slavili sa 2:0 protiv Palasa, a vodeći gol postigao je Džejms Milner u 45. minutu iz jedanaesterca, kojem je prethodio duel Mamadua Sakoa i Mohameda Salaha.

"Nije bio penal! Dugo sam u fudbalu i ako je ono penal onda fudbal nije fudbal. Nema šanse da je moj igrač išao da sruši rivala, nije tražio >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << kontakt. Frustriran sam. Ne želim da se to svira mom klubu", kazao je Hodžson.

U samom finišu utakmice, zanimljiva situacija viđena je i u šesnaestercu Liverpula, kad je pao Maks Majer.

"Da, milim da je Majer oboren i to jeste bio penal", jasan je 71-godišnji strateg.

Da li je Hodžson u pravu? Pogledajte hajlajte sa Selhurst parka i procenite.

Izvor: Premier leage

Ekipa Jirgena Klopa je na kraju potvrdila pobedu golom Sadija Manea u 90+3. i posle dva kola sačuvala stoprocentan učinak.

U narednom će dočekati Brajton na Enfildu. Palas, sa druge strane, gostuje Votfordu.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.