Hoćete De Lihta? Cena je tu

Izvor: Sportske.net, 06.Apr.2020, 16:58

Hoćete De Lihta? Cena je tu

Jasan stav italijanskog šampiona.

Matijs de Liht je često kritikovan ove sezone, u prvom delu sezone nije igrao na svom nivou, na proleće se popravio i najavio bolje dane.

Prethodnih dana pominjalo se da Holanđanina želi Real Madrid, ali Juventus ima jasan stav - ko želi De Lihta, mora da plati klauzulu koja iznosi 150 miliona evra.

Holanđanin je letos bio velika želja Barselone, koja je sve snage usmerila na Nejmarov povratak, i na kraju ostala praznih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šaka.

Katalonci sada nemaju novca za veća pojačanja u odbrani, verovatno ni Real Madrid, što je ujedno i verovatno bio razlog da Juventus pošalje jasnu poruku - samo klauzula, znajući da niko neće moći da plati.

Osim ako se ne desi neko čudo, De Liht ostaje u Juventusu. Stara dama neće sesti za sto da pregovara...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ronaldo i Real Madrid ponovo, i zašto ne?!

Izvor: Sportske.net, 07.Apr.2020, 14:04

Vest koja se nedavno pojavila, ipak, nema osnovu...Koronavirus će ostaviti ogroman trag još mnogo meseci kada prođe, jer je jasno da je neigranje tokom prethodnih nekoliko nedelja, ekonomiski udaralo ceo sportski svet...Spekuliše se da Juventus neće moći da pokriva više primanja Kristijana Ronalda,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.