Hoće li Stanković ići na pobedu ili na remi?

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2020, 00:20

Hoće li Stanković ići na pobedu ili na remi?

Lako pitanje za Stankovića.

Fudbaleri Zvezde igraju u četvrtak od 18.55 protiv Genta, utakmicu četvrtog kola u Ligi Evropa.

"Imamo ekipu koja će se suprotstaviti Gentu i koja je spremna za utakmicu. Videćete i sami kakav će tim izaći sutra, verujem u sve njih. Nećemo da potcenjujemo Gent, mislimo da su kvalitetni, ali nećemo se braniti", naveo je Stanković.





On je ocenio da je Gent jedna od boljih ekipa u Grupi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << L, iako je za sada bez bodova, rekavši da problem Belgijanaca nije igra već rezultat.





"Trebalo je da osvoje više bodova nego što tabela pokazuje, kada se uzme u obzir njihov kvalitet. Ne možemo da se koncentrišemo na jedan rezultat, iako realno kažem, remi bi nam odgovarao. Cilj nam je da odigramo dobru utakmicu i ostanemo neporaženi", naveo je on.

"Oni će sigurno ići na pobedu, tako da ćemo biti spremni za sve što se dešava na terenu i pokušaćemo da odgovorimo na pravi način. Njihov mentalitet je takav da će ići na pobedu, oni ne mogu drugačije, videlo se to i protiv Rome prošle godine. Ne prilagodjavaju se, već igraju svoju igru. Izgledali su dobro i bez Jaremčuka", dodao je.





Stanković je ponovio da je cilj Zvezde da se plasira u nokaut fazu.





"Pre nego što je počela grupna faza Lige Evropa pričao sam da ćemo uraditi sve što je u našoj moći da to takmičenje igramo i na proleće. Išli smo meč po meč i nismo obraćali pažnju na druge rezultate, već smo gledali samo sebe. Odigrali smo tri različite utakmice, sa ciljem da oduzmemo protivniku ono što najbolje radi, a da izvučemo maksimum iz naše igre. Tako smo se spremali", rekao je on.

Zvezda je druga na tabeli sa šest bodova, tri manje od prvoplasiranog Hofenhajma i tri više od Libereca na trećem mestu.

"Nismo bili optimisti, već realisti i svesni da ako uradimo sve što umemo, možemo da ostanemo u Evropi. Da mi je neko ponudio šest bodova iz prva tri kola - prihvatio bih", dodao je Stanković.

Stanković je na konferenciji izrazio saučešće porodici Dijega Maradone, koji je danas umro od srčanog udara.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.