Hoće li Peru iznenaditi i protiv Kolumbije?

Izvor: TV Arena Sport, 17.Jun.2016, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoće li Peru iznenaditi i protiv Kolumbije?

Drugi četvrtfinalni susret na ovom izdanju Copa Americe donosi nam okršaj dve južnoameričke selekcije Perua i Kolumbije.

Peru je u svojoj grupi iznenadio i osvojio prvo mesto, izbacivši tako Brazil iz takmičenja, dok se od Kolumbije svakako i očekivalo da se tu nađe.

Naime, selekcija Perua je u grupnoj fazi završili na prvom mestu na tabeli, i to ispred Ekvadora i jednog od najvećih favorita Brazila, kojeg su inače u direktnom okršaju i eliminisali sa ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << takmičenja, dok je s druge strane Kolumbija učinkom od dve pobede i jednog poraza u svojoj grupi završila na drugom mestu, iza domaćina SAD-a.

Inače, ove dve selekcije su u oktobru prošle godine odigrale i svoj prvi meč u okviru kvalifikacija za SP 2018, i tada je Kolumbija na domaćem terenu slavila rezultatom 2:0, dok su se jesenas sastali još dva puta, u prijateljskoj utakmici u New Jerseyu u grupnoj fazi na Copa Americi, i tada su u oba navrata odigrali nerešeno.

Bez obzira što su u grupnoj fazi na tabeli završili ispred Ekvadora i Brazila, Peruanci će sada sasvim sigurno imati puno problema protiv sjajne Kolumbije, čiji je selektor inače u trećem kolu odmorio skoro sve svoje prvotimce pa će oni sada znatno spremniji ući u ovaj četvrtfinalni duel.

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije.

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.