Hoće li Liverpul uspeti da stigne do 100 bodova u sezoni?

Izvor: Sportske.net, 08.Jul.2020, 23:21

Hoće li Liverpul uspeti da stigne do 100 bodova u sezoni?

Hoće li Liverpul uspeti da stigne do 100 bodova u sezoni?

U utakmici koja je praktično nebitna za Liverpul ekipa Jirgena Klopa je slavila protiv Brajtona u gostima sa 1:3.

Već nakon 10 minuta je pisalo 0:2 na semaforu.

Mohamed Salah je doveo Liverpul u prednost već u 6. minutu, previše su se igrali domaći fudbaleri, Keita je oduzeo loptu i dodao Egipćaninu koji je lagano savladao protivničkog golmana.

Dva minuta kasnije novi gol u mreži >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Brajtona, Salah ostavlja loptu Džordanu Hendersonu koji sjajnim udarcem levom nogom pogađa ugao.

Pred odlazak na odmor domaći uspevaju da smanje rezultat, Lampti je odlično centrirao, a Trosar je sjajno uhvatio poluvolej za 1:2.

U 76. minutu nešto što ne viđamo često, skoro nikad. Robertson izvodi korner, a Salah (?!) je glavom uspeo da sprovede loptu u mrežu za konačnih 1:3.

    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.