Hoće li Junajted opet imati Van Nistelroja?

Izvor: Sportske.net, 04.Apr.2016, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoće li Junajted opet imati "Van Nistelroja"?

Juče su skautirali naslednika, ali imaće i konkurenciju...

Oni koji prate holandsku ligu verovatno znaju za eksploziju Viinsenta Jansena. Stigao je letos u AZ Alkmar iz Almerea, cepao je mreže u drugoj ligi, a niko nije očekivao pravi bum ovog proleća.

Jansen je prava napast za protivničke odbrane, do subotnjeg meča sa PSV Ajndhovenom, u sedam utakmica u nizu je postizao golove. Ipak, pred očima skauta iz Premijer lige, nije bio strelac u derbiju u kome su "Filipsovci" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << slavili sa 4:2.

Mnogi kažu da Jansen koji je prošao školu Fejenorda neodoljvo podseća na Ruda Van Nistelroja što je muzika za uši navijača Junajteda. Skauti "Đavola" su bili za vikend u Alkmaru, ali je Jansena gledao i Everton čiji će biti prvi pik, ako "Karamele" napusti Romelu Lukaku.

Jansen ima 21 godinu, debitovao je za "Oranje" prošle nedelje, u Engleskoj je "Gordom Albionu" dao gol iz penala, a imao je asistenciju u pobedi Holanđana.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.