Hiršer pobednik slaloma u Oreu

Izvor: Beta, 14.Dec.2014, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hiršer pobednik slaloma u Oreu

ORE, 14. decembra 2014. (Beta) - Austrijski skijaš Marsel Hiršer pobednik je slaloma u nedelju u Oreu, Švedska.

Drugo mesto je zauzeo Nemac Feliks Nojrojter, a treće Rus Aleksandar Korošilov.

Hiršer je posle prve vožnje bio na drugom mestu, ali je dobrom drugom vožnjom uspeo da pretekne Nojrojtera i tako dodje do treće pobede u nedavno započetoj sezoni, što mu je donelo prvo mesto u generalnom plasmanu.

Austrijanac je završio s vremenom od jednog minuta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << 40 sekundi i 37 stotinki, dok je drugoplasirani Nojrojter za pobendikom zaostajao jednu desetinku.

Takmičenje u Svetskom kupu nastaviće se idućeg petka u Val Gardeni, Italija, kada je na programu superveleslalom.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Hiršer pobednik slaloma u Oreu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 14.Dec.2014

Austrijski skijaš Marsel Hiršer pobednik je slaloma u švedskom gradu Oreu. Drugo mesto zauzeo je Nemac Feliks Nojrojter, a treće Rus Aleksandar Korošilov...Hiršer je posle prve vožnje bio na drugom mestu, ali je dobrom drugom vožnjom uspeo da pretekne Nojrojtera i tako dodje do treće pobede...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.