Hihon se izvukao u poslednjim sekundama!

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2015, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hihon se "izvukao" u poslednjim sekundama!

Granada je vodila sa 1:3 u gostima do 88. minuta, a onda furiozan finiš domaćina.

Serija Granade od 5 uzastopnih mečeva gde nisu uspeli da pobede i gde su uspeli da osvoje samo jedan bod je umalo prekinuta, vodili su do 88. minuta sa 1:3, a onda furiozan finiš domaćina.

Domaći su imali priliku da pobegnu Granadi na čak sedam bodova prednosti u slučaju pobede, ali se umalo desilo suprotno, na kraju je u veoma uzbudljivoj utakmici bilo 3:3.

Domaći su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << došli u prednost golom Espinoze u 8. minutu, ali je Piti uspeo da izjednači u 21. minutu.

Dvadeset minuta kasnije novi gol u mreži domaćina, Sakses je postigao novi gol za 1:2 i brige za domaćina.

Domaći su pokušavali jalovim napadima, gosti su koristili svaku grešku, imali su dosta kontri koje su mogli da iskoriste i rezultat je mogao da bude na kraju veoma ubedljiv u korist gostiju.

Ipak, postigli su samo jedan gol u drugom poluvremenu i to preko El Arabija u 73. minutu za 1:3. Igrali su gosti i sa igračem manje kada je drugi žuti karton dobio Lopes, kasnije i sa dva igrača manje kada je drugi žuti dobio i Doria, što je pomoglo domaćinu da preko Kasesa i Gerera u poslednjih nekoliko minuta meča stignu do vrednog boda.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.