Hicfeld završio trenersku karijeru

Izvor: Blic, 02.Jul.2014, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hicfeld završio trenersku karijeru

Selektor fudbalske reprezentacije Švajcarske Otmar Hicfeld izjavio je da je Argentina pokazala da ima dobar tim i ponovio da mu je to bio poslednji meč u karijeri.

Argentina se plasirala u četvrtfinale Svetskog prvenstva u Brazilu, pošto je posle produžetaka pobedila Švajcarsku sa 1:0, golom Anhela di Marije u 118. minutu.

Opširnije na našem specijalu Brazil 2014

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džerard sa ženom vida rane na Ibici /FOTO/

Izvor: Blic, 03.Jul.2014, 11:04

Kapiten engleske fudbalske reprezentacije Stiven Džerard rešio je da se posle neslavnog nastupa na Mundijalu sa suprugom odmori na Ibici...Englezi nisu uspeli da prođu u osminu finala iz grupe u kojoj su bili još i Kostarika, Urugvaj i Italija, pa su pre nego što su to planirali morali da spakuju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.